Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

OPENκώMIC

StanDUp Claus στο Μαιευτήριο

Είσοδος 5 ευρώ

Έναρξη στις 21:00μμ

Η τελευταία παράσταση της χρονιάς στο Μαιευτήριο σας επιφυλάσσει γέλιο με τη σέσουλα. Έξι σταντ απ κωμικοί μοιράζουν αστεία και χαρίζουν ξεκαρδιστικές στιγμές διασκέδασης, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στο Μαιευτήριο. Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη τον Αριστοτέλη Ρήγα. Μαζί του οι εντόπιοι κωμικοί: Στέλιος Ανατολίτης, Θανάσης Κάιν Σαμαράς, Γιώργος Βαβούρας και Αλέξανδρος Χαριζάνης. Γκεστ: Τζουζέπε Βιέρι.

Κλείστε τη χρονιά με γέλιο κι ας μην έχετε καμινάδα. Οι έξι κωμικοί Αϊ-Βασίληδες θα σας το δώσουν απλόχερα και αυτοπροσώπως!

H σελίδα του OPENκώMIC στο FB

StanDUp Claus

Μαιευτήριο

Βαλαωρίτου 19 στο δεύτερο όροφο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X