Ανάρτηση συμπαράστασης στον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη από άνδρες των ΜΑΤ μαζί με τους γιους του, στο σπίτι του στο Κουκάκι, δημοσίευσε πριν λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

«Σήμερα ήταν ο Δημήτρης Ινδαρες… Και το παιδί του…. Αύριο θα είσαι εσύ και εγώ… Και τα παιδιά μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης προς την κοινωνία.

Gepostet von Yiannis Stankoglou am Donnerstag, 19. Dezember 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια