Αντιστροφή της πραγματικότητας επιχείρησε η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι «φαινόμενα Νέα Σμύρνης είναι όταν χτυπάνε αστυνομικούς».

Η παρουσιάστρια ξέχασε τον άγριο και αναίτιο ξυλοδαρμό του 29χρονου μεταπτυχιακού φοιτητή του ΕΜΠ στη Νέα Σμύρνη, αλλά και το πρωτοφανές αστυνομικό πογκρόμ καταστολής κατά των διαδηλωτών την επόμενη μέρα στο περιθώριο της διαδήλωσης.

Αντίθετα, η παρουσιάστρια έμεινε στην ομαδική επίθεση που δέχτηκε αστυνομικός λίγο μετά τη μεγαλειώδη διαδήλωση.

«Ευτυχώς που δεν εγκλωβίστηκαν οι αστυνομικοί να έχουμε άλλα. Μιλάμε για κατάσταση απόλυτης ασυδοσίας. Έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι τα πάντα κλειστά, να κλαίνε οι επιχειρήσεις, να πεινάει ο κόσμος και να μαζεύονται χιλιάδες γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τους ελέγξει η αστυνομία, και όταν πια πάει να τους ελέγξει βλέπουμε φαινόμενα Νέας ΣμύρνηςΧτυπάνε αστυνομικούς, σπάνε περιπολικά, μιλάμε πια για ένα θράσος που έχει ξεπεράσει κάθε όριο, έχει χαθεί ο έλεγχος» σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου αναφερόμενη στην επίθεση που φαίνεται ότι δέχτηκε περιπολικό στο Φάληρο.

Πηγή: Αυγή

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια