Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος τάσσεται κατά της απόσυρσης του σποτ της ΓΓΠΠ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Χρήστος Λούλης:

«Η πολιτική κορεκτίλα μας σπάει κόκαλα» σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος και υποστηρίζει πως «η μοναδική περίπτωση να μην γκρινιάξουμε, θα ήταν εάν βλέπαμε ένα ζευγάρι που, αφού έλυνε την Εικασία του Γκόλντμπαχ κι έκανε ένα μικρό διάλειμμα με το Θεώρημα του Φερμά, θα ξιφουλκούσε κατόπιν με όλη την καρτεσιανή επιχειρηματολογία και θα αποφάσιζε από κοινού να μην πάει στην πλατεία. Τυπικό ελληνικό ζευγάρι».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια