Ακόμα και ο συμπέθερος της ιεράς οικογένειας φαίνεται να πήρε λεφτά από την λίστα Πέτσα για την ενημερωτική καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

H ιστοσελίδα Neweurope.gr η οποία ανήκει στον γνωστό Αριστείδη Καλογερόπουλο στενό συνεργάτη για πολλά χρόνια του Δημήτρη Αβραμόπουλου και νυν μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη μετά τον γάμο της κόρης του με τον γιο της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη εμφανίζεται στην λίστα να παίρνει 20.000 ευρώ

Σε επικοινωνία που είχε το documentonews, που αναδεικνύει το θέμα, με τον κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο, ο τελευταίος επιβεβαίωσε ότι το neweurope.gr είναι η ελληνική έκδοση του neweurope των Βρυξελλών και το διαχειρίζεται ο ίδιος.

Σχετικά με τα 20.000 ευρώ που εμφανίζεται να παίρνει το neweurope.gr o κ Καλογερόπουλος λέει ότι «δεν έχω εισπράξει απολύτως τίποτα από την κυβέρνηση γι αυτό το θέμα, οι Βρυξέλλες τα έχουν πάρει. Εγώ όχι» .

Σε ερώτηση αν έπαιξε το banner του «Μένουμε Σπίτι» στο δικό του site, απάντησε ότι το αυτό έπαιξε για μια εβδομάδα και ότι του το έστειλαν μέσω Βρυξελλών.

Δηλαδή η κυβέρνηση έστειλε banner γραμμένο στα αγγλικά και σε site στις Βρυξέλλες.

Αξίζει να πούμε ότι δεν είναι αυτό το μόνο παράδοξο σε αυτή την ιστορία.

Το συγκεκριμένο site φαίνεται να παίρνει ποσό 20.000 ευρώ βάση εντολών, με τιμολογημένο ποσό 20.000 ευρώ το οποίο παραμένει το ίδιο παρά το ότι προστίθεται το ΦΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Και το νερό το κρύσταλλο θα ρέει απ’ τις οθόνες…

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια