Ο street artist Hambas δημιούργησε πριν από λίγα 24ωρα μια εντυπωσιακή τοιχογραφία στο Μεταξουργείο για να τιμήσει τη μνήμη του 46χρονου Τζορτζ Φλόιντ, που δολοφονήθηκε στη Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών, πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ένας ακόμη φόνος μέλους της αφρομερικανικής κοινότητας που πυροδότησε κύμα οργής και διαδηλώσεων στα μεγάλα αστικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών και σε όλο τον κόσμο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια