Την ώρα που στην Αττική καταγράφεται ιστορικό υψηλό σε κρούσματα κορωνοϊού, ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης περνά το αντίθετο μήνυμα από αυτό που επιτάσσσει η συγκυρία, εμφανιζόμενος χωρίς μάσκα και με μεγάλη παρέα σε συναυλία την Τεχνόπολη.

Ειδικότερα, όπως δείχνει φωτογραφία από δημοσιεύματα που διαφημίζουν την παρουσία του εκεί, ο Κώστας Μπακογιάννης είναι σε τραπέζι με παρέα τουλάχιστον τριών ατόμων, ενώ σε κοντινή απόσταση φαίνεται ότι βρίσκονται πολλά ακόμη άτομα, από τα οποία κανένα δεν φοράει μάσκα. Όπως σημειώνουν ακόμη τα ίδια δημοσιεύματα ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο.

Σημειώνεται ότι πριν λίγο ανάμεσα στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την προστασία από τον κορωνοϊο που αφορούν την Αττική περιλαμβάνονται το όριο πληρότητας στο 50% σε ανοικτές συναυλίες με απαγόρευση καπνίσματος και αλκοόλ, όπως και η αναστολή λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης με ζωντανή μουσική και των κλειστών συναυλιακών χώρων για 14 ημέρες.

 Αντιδράσεις που ακολούθησαν για την παρουσία Μπακογιάννη χτες στην Τεχνόπολη:

 

Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης κι η παρέα του. Χτες Τεχνόπολη στην Αννα Βισση. Με σχεδόν διακόσια κρούσματα στην Αττική, ο…

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 15. September 2020

 

Εμείς στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης με το πιο ελάχιστο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα κοινό και όλοι με μπούρκες από κάτω, και στην…

Gepostet von Natalie Rassoulis am Dienstag, 15. September 2020

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια