Χιλιάδες Χιλιανοί και Χιλιανές επέλεξαν να υποδεχθούν τη νέα χρονιά το βράδυ της Τρίτης στο επίκεντρο του κινήματος, στην Πλατεία Αξιοπρέπειας στο Σαντιάγο.

Μάλιστα, οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες τίμησαν τη μνήμη του τελευταίου νεκρού διαδηλωτή το 2019, του Μαουρίσιο Φρέδες, που έπαθε ηλεκτροπληξία στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους Καραμπινέρος.

Με ένα μαζικό δείπνο και συναυλία στην Πλατεία Αξιοπρέπειας χιλιάδες διαδηλωτές και διαδηλώτριες υποδέχθηκαν το 2020 με το σύνθημα «Νέος χρόνος με αξιοπρέπεια».

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια