Ο γνωστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους… ελπίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με έναν εξ’ αυτών να αφορά το ντύσιμό του.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για τα πολιτικά τεκταινόμενα στην εκπομπή «Αποτύπωμα» του ΣΚΑΪ, αναφέροντας ορισμένους λόγους για τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι… καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η τοποθέτηση του Διονύση Σαββόπουλου δεν περιλαμβάνει κάποια δομημένη -πολιτικά- τοποθέτηση, όσον αφορά το πρόγραμμα ή τη στρατηγική του Μητσοτάκη και του κόμματός του. Αντίθετα, ο γνωστός συνθέτης υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει… όρεξη, ντύνεται καλύτερα από τον Τσίπρα και δεν έχει… αυταπάτες.

Διαβάστε ακόμη:

Διονύσης Σαββόπουλος: Στα πάντα του ψεύτικος

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X