Στις 14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει, τελικά, η νέα σχολική χρονιά, ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως κατά τη συνέντευξη τύπου για την επαναλειτουργία των σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξε έντονος προβληματισμός στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων και την επιστημονική κοινότητα ευρύτερα για την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων, καθώς εκτιμήθηκε πως απαιτείται ένα διάστημα για την απομόνωση των οικογενειών επιστρέφουν από τις διακοπές, ώστε οι μαθητές να γυρίσουν με ασφάλεια στις σχολικές αίθουσες.

Alfavita

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια