Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στο Μέριλαντ μεταφέρθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ λίγες ώρες μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Η κίνηση αυτή δημιούργησε ερωτηματικά για την υγεία του 74χρονου προέδρου που νοσεί λίγο πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους, η μετάβασή του στο νοσοκομείο αποτελεί μια προληπτική ενέργεια και θα μείνει εκεί για λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρει το BBC, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφάνισε ήπια συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένου και χαμηλού πυρετού.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος δεν έχει μεταβιβάσει τις εξουσίες του στον Αντιπρόεδρο Μάικ Πένς.

Το Σύνταγμα των ΗΠΑ προβλέπει ότι εάν ο πρόεδρος είναι τόσο άρρωστος που δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του τότε τις εξουσίες μπορεί να ασκεί προσωρινά ο αντιπρόεδρος.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια