Στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη οι μεταπτυχιακοί φοιτητές/-τριες και υποψήφιοι διδάκτορες/-ισσες Πολιτικής Επιστήμης & Κοινωνιολογίας του Τμήματος ΠΕΔΔ, ΕΚΠΑ καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης  17.15 στην συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με την Οδό Κανελλοπούλου και στην πορεία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η ανακοίνωση των μεταπτυχιακών φοιτητών/-τριών και υποψήφιων διδακτόρων/-ισσών Πολιτικής Επιστήμης & Κοινωνιολογίας του Τμήματος ΠΕΔΔ, ΕΚΠΑ:

Υπερασπιζόμαστε τον συμφοιτητή μας Βασίλη Δημάκη. Είμαστε στο πλευρό του στον αγώνα που δίνει για το δικαίωμά του στην εκπαίδευση και μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Απέναντι στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που εκδικητικά στοχοποιεί έναν άνθρωπο, φτάνοντάς τον στα όρια της αντοχής του και ωθώντας τον να εκθέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του για τρίτη φορά, στηρίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι/-ες στον Βασίλη Δημάκη.

Τη Δευτέρα 25/5/2020, καλούμε και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση στις 17.15 μ.μ. στην συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με την Οδό Κανελλοπούλου και στην πορεία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δε θα αφήσουμε τον Βασίλη μόνο του. Δε θα επιτρέψουμε στην απανθρωπιά να σκοτώσει έναν άνθρωπο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια