Μπορεί η Ελλάδα να κόπηκε στη μέση παρά το ότι γνώριζαν πολύ καλά πως θα ερχόταν το κύμα κακοκαιρίας, μπορεί να προσπαθούν να το αιτιολογήσουν λέγοντας πως ήταν «πρωτοφανής» η χιονόπτωση αλλά υπάρχει ένα σημείο της χώρας όπου το επιτελικό κράτος… λειτούργησε!

Ναι είναι η περιοχή όπου μένει ο πρωθυπουργός, ο Περιφερειακός Λυκαβηττού (από τον Μάιο του 2017) όπου το χιόνι μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο, αλλά όχι όταν δημιουργεί πρόβλημα στην κίνηση του ενός και μοναδικού πρωθυπουργού: του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι όπως μάθαμε, τα εκχιονιστικά μηχανήματα πιάσανε δουλειά, και επαναλαμβάνουν το υψηλό τους καθήκον ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μην τυχόν και δημιουργηθεί πρόβλημα στην «ιερή» οικογένεια.

Πληροφορίες: Documento

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια