Ένα γκράφιτι που έχει κερδίσει τους περαστικούς, ζωγράφισε πριν λίγες μέρες σε κάποιο προάστιο της Στοκχόλμης ο street artist Herr Nilsson. Πάνω από ένα φρεάτιο, σχεδίασε τον Χαχανούλη και τη Στρουμφίτα να χορεύουν χέρι-χέρι, κρατώντας μια μολότοφ και μια αναρχική σημαία. Ο Herr Nilson ασχολείται σταθερά με γκράφιτι με καρτούν, δίνοντας τους ωστόσο μια κινηματική διάσταση.

Όταν σχεδιαζόταν το γκράφιτι:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια