Το βίντεο ανέβηκε στην σελίδα που δημιουργήθηκε με τίτλο Strike4repeal και ζητά την αφύπνιση, αλληλεγγύη και δράση όλων των γυναικών εναντίον του νόμου που απαγορεύει τις εκτρώσεις και εναντίον της κυβέρνησης που καθυστερεί το δημοψήφισμα που είχε υποσχεθεί ώστε να αλλάξει ο νόμος για τις εκτρώσεις.

Η έκτρωση στην Ιρλανδία παραμένει παράνομη με αποτέλεσμα χιλιάδες γυναίκες να ταξιδεύουν στην Βρετανία για να την κάνουν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια