Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο υποτιθέμενος δημοσιογράφος, Αθανάσιος Ζερβουδάκης δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού, εξέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Αθ. Ζερβουδάκης εμφανίζεται να τραμπουκίζει υπάλληλο φαρμακείου, γιατί κατά την άποψή του δεν τήρησε τους κανόνες υγιεινής και την απείλησε με την ιδιότητά του ως δημοσιογράφος ότι θα τη διαπομπεύσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του OPEN, o  συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχε σχέση σχέση εργασίας και ο τηλεοπτικός σταθμός προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον του για τους ψευδείς του ισχυρισμούς.

Η ανακοίνωση του καναλιού

 

Λίγο μετά την ανακοίνωση του καναλιού ο Αθ. Ζερβουδάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, με την οποία ζήτησε συγγνώμη που χρησιμοποίησε το όνομα του καναλιού, ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε πανικό γιατί η γιαγιά του έχει, μάλλον, κορωνοϊό. Υποσχέθηκε ακόμη ότι θα πάει στο φαρμακείο για να ζητήσει συγγνώμη και από την εργαζόμενη.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια