Ο διεθνής σταρ του καμπαρέ Reuben Kaye επιστρέφει στο σχολείο για να συναντήσει το πιο δύσκολο κοινό του – μια ομάδα μαθητών του δημοτικού!

Στην αρχή τα παιδιά πείραζαν τον Reuben για τα ρούχα του και το μακιγιάζ του.

Κάποιοι μαθητές σχολίασαν ότι το make up δεν είναι για άντρες, ή ότι το στυλ του ήταν κάπως υπερβολικό, ενώ εκείνος απαντούσε με χιούμορ, κάνοντας τα παιδιά να γελούν.

Στη συνέχεια, η συζήτηση έγινε πιο σοβαρή καθώς ο Reuben ανέφερε κάποια από τα δυσάρεστα βιώματά του στο σχολείο και τα παιδιά απέδειξαν ότι δεν έχουν υιοθετήσει τις προκαταλήψεις του παρελθόντος για τη διαφορετικότητα.

Κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσαν στις ερωτήσεις του Ρούμπεν είναι: «Τουλάχιστον έχεις το θάρρος να κάνεις αυτό που θέλεις» ή «Αυτοί που είναι να σε μισούν θα το κάνουν, εσύ να κάνεις αυτό που θέλεις», ή «Δεν πρέπει να σου επιβάλλουν οι άλλοι τι θα κάνεις».

Τότε, ο Ρούμπεν παρατήρησε ότι είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στο σχολείο από όταν το τελείωσε και αισθάνεται πολύ καλά.

«Με κάνατε να πιστέψω ότι η κατάσταση σε κάποια σχολεία είναι καλύτερη από ό,τι ήταν κάποτε», επισήμανε.

Kids React to Drag

International cabaret star Reuben Kaye goes back to school to meet his toughest audience yet – a group of schoolkids!

Gepostet von Channel 4 am Donnerstag, 5. Dezember 2019

*Με πληροφορίες από alfavita.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια