Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομιας και διαδηλωτών σημειώθηκαν την Τρίτη στη Νέα Υόρκη μετά από μια σύλληψη, που πολλοί  υποστηρίζουν πως έμοιαζε περισσότερο με απαγωγή.

Σύμφωνα με τους διαδηλωτές, ενώ ήταν σε εξέλιξη ειρηνική διαμαρτυρία, ξαφνικά εμφανίστηκαν αστυνομικοί και η κατάσταση ξέφυγε.

Καταγγέλλουν οτι άνδρες με πολιτικά άρπαξαν μια γυναίκα και την έβαλαν μέσα σε ένα βανάκι χωρίς διακριτικά, κάνοντας λόγο για απαγωγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης η 18χρονη που συνελήφθη κατηγορείται επειδή έβαφε με σπρέι κάμερες της αστυνομίας.  Όσο για το βανάκι χωρίς διακριτικά η αστυνομία υποστηρίζει οτι χρησιμοποιεί τέτοιου είδους οχήματα για να εντοπίσει υπόπτους.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]