Σε νέα συνέλευση συντονισμού ενάντια στην καταστολή των φοιτητ(ρι)ών στους πανεπιστημιακούς χώρους και τις εστίες καλούν αύριο Τετάρτη 13/11 στις 6 μ.μ. στο κτήριο Γκίνη, η Αναρχική Φοιτητική Συνέλευση Αροδαμός, η Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα, το Πολύσπορο σχήμα, Σύντροφοι και Συντρόφισσες.

Ενημέρωση από την πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την καταστολή στις 31/10:

Την Πέμπτη 31/10 στην πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την καταστολή συμπορευτήκαμε σε κοινό μπλοκ η Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα, το Πολύσπορο Σχήμα, η ΑΦΣ Αροδαμός, σύντροφοι και συντρόφισσες. Την περιφρούρηση και το μπλοκ, που πλαισιώθηκε από περίπου 200 άτομα, στήριξαν και σύντροφοι/ισσες από την Αναρχική Συνέλευση Φοιτητών/τριών Quieta Movere από την Θεσσαλονίκη.

Ενθαρρυντική ήταν η γενικότερη μαζικότητα της πορείας, ακόμα και υπό βροχή. Για εμάς η διαδήλωση αποτέλεσε κινηματική και πολιτική ευκαιρία να διαδηλώσουμε ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο, την καταστολή και την εκπαιδευτική αναδιάρθωση καθώς και πεδίο για να εκφραστεί κινηματικά και στο δρόμο πως η ελευθεριακή οργάνωση του φοιτητικού κινηματος είναι ο μόνος δρόμος με προοπτική νίκης για τους αγώνες μας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια