Σε κινητοποίηση καλεί το Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών για την Τρίτη 23 Ιουνίου, στη 1.00μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι πίνακες προσοντολογίου, το πολυνομοσχέδιο, το κόψιμο χιλιάδων θέσεων εργασίας, η κατάργηση των μαθημάτων των καλλιτεχνικών και των κοινωνικών επιστημών, η μείωση ωρών στα μαθήματα των φυσικών επιστημών είναι η πραγματικότητα που διαμορφώνεται και την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν οι χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

Αμέσως μετά την κινητοποίηση θα ακολουθήσει συνέλευση αγώνα στο υπαίθριο πάρκο δίπλα από το ΥΠΑΙΘ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια