Την περικοπή των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων που δεν εργάζονται προτάσσει ο γενικός συντονιστής του μητρώου πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία Γιώργος Καραβάνας, προκρίνοντας τον κοινωνικό αυτοματισμό

Η ανάρτηση του γενικού συντονιστή του μητρώου πολιτικών στελεχών της Ν. Δ στη Θεσσαλία Γ. Καραβάνα:

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί, αντί των 800€ του ιδιωτικού τομέα, να πληρώνουμε τον κανονικό μισθό σε δημόσιους υπαλλήλους που ΔΕΝ εργάζονται; Μόνο σοβαρά επιχειρήματα παρακαλώ

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί, αντί των 800€ του ιδιωτικού τομέα, να πληρώνουμε τον κανονικό μισθό σε δημόσιους υπαλλήλους που ΔΕΝ εργάζονται; Μόνο σοβαρά επιχειρήματα παρακαλώ.

Gepostet von Georgios Karavanas am Mittwoch, 29. April 2020

Πυρά κατά του γενικού συντονιστή του μητρώου πολιτικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλία Γιώργου Καραβάνα εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο  πρώην πρόεδρος της ΔΟΕ και συνδικαλιστής Δημήτρης Μπράτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ο μόνος, πολλοί το σκέφτονται και το κρατάνε μέσα τους, αλλά αυτός αποφάσισε να το εκφράσει δημόσια .Ζητά, μάλιστα, και σοβαρά επιχειρήματα, ενώ αποφάσισε να επενδύσει στον κοινωνικό αυτοματισμό, μήπως και πάρει καμιά ψήφο παραπάνω και την επόμενη φορά εκλεγεί βουλευτής με τη Ν.Δ.στη Λάρισα, αφού ως τώρα απέτυχε».

Ο πολιτευτής Λάρισας της Ν.Δ.Δεν είναι ο μόνος,πολλοί το σκέφτονται και το κρατάνε μέσα τους,αλλά αυτός αποφάσισε να…

Gepostet von Δημήτρης Μπράτης am Mittwoch, 29. April 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι απάντηση από τη ΝΔ σε όσα έγραψε το στέλεχος της δεν έχει υπάρξει.

*Από την “Αυγή”

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια