Μετά από πιέσεις και αντιδράσεις του κόσμου του Πανιωνίου, ο Στιβ Γιατζόγλου δεν θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο, ωστόσο ο Στιβ Γιατζόγλου δεν θα προλάβει να κάτσει στον πάγκο του Πανιωνίου σε ματς πρωταθλήματος.

Μετά από πιέσεις και αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας της Νέας Σμύρνης, (λόγω των πολιτικών πεποιθήσεων του έμπειρου τεχνικού ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφραστεί ανοικτά υπέρ της Χρυσής Αυγής), ο Γιατζόγλου δεν θα αναλάβει τελικά τα ηνία της ομάδας.

Πλέον στον πάγκο του Πανιωνίου αντί για τον 69χρονο, θα κάτσει για τα 3 ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της Basket League ο βοηθός του Βαγγέλη Ζιάγκου, Δημήτρης Μισιακός.

 

Πηγή: gazetta.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια