Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με τα ξεραμένα δεντράκια που έβαλε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στα πλαίσια του Μεγάλου Περίπατου. Να σημειώσουν ότι το κόστος των δέντρων ήταν υψηλό και χωρίς αντίκρυσμα στην πραγματική τιμή τους ενώ τοποθετήθηκαν σε δαπανηρές αλουμινένιες ζαρντινίερες μέσα στο κατακαλόκαιρο χωρίς να υπάρχει σχεδιασμός για το πότισμά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενα τα πρώτα δέντρα ήδη ξεράθηκαν.

Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε τις φωτογραφίες και το πόσο στοίχισαν όλα αυτά. Οι φωτογραφίες δείχνουν τα νεκρά φυτά μέσα στις ζαρντινιέρες και τα βαμμένα σημεία του πεζόδρομου που έχουν καταστραφεί από τις ρόδες των αυτοκινήτων.

Αναφέρει: “Ανεξάρτητα από κόμματα και αντικειμενικά τελείως, πείτε μας σάς παρακαλώ με το χέρι στην καρδιά. Δεν είναι άθλιο αυτό το θέαμα; Τον μεγάλο περίπατο – αυτό το δαπανηρότατο φιάσκο – κανένας κομματικός παρωπιδισμός δεν μπορεί να τον εξωραΐσει”. Και προσθέτει ένα σχόλιο της δημοσιογράφου Ρένας Θεολογίδου: “Επίσης οι συγκοινωνιολόγοι που είναι τα αφεντικά του έργου (!!!) δεν ξέρουν τα βασικά: ΔΕΝ φυτεύουμε 5 Ιουλίου. Είναι καταδικασμένο.Φυτεύουμε την άνοιξη”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X