Στις 3 Μαΐου, ημερομηνία ανοίγματος της εστίασης, αναμένεται να καταργηθούν τα SMS στο 13033, σύμφωνα με πληροφορίες.

Παράλληλα, τα SMS στο 13032, που αφορούν την τρίωρη παραμονή στα καταστήματα για αγορές, ενδέχεται να παραμείνουν και μετά την 3η Μαΐου, για μερικές ημέρες ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, για το συγκεκριμένο ζήτημα, μεταξύ άλλων, θα συνεδριάσουν εκ νέου οι ειδικοί της Επιτροπής και θα πραγματοποιήσουν τις σχετικές εισηγήσεις τους.

*Από το tvxs.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια