Ακόμα ένας άνθρωπος -ο τέταρτος σήμερα- έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό ανεβάζοντας τον απολογισμό στη χώρα μας στα 43 θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 58 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με υποκείμενα νοσήματα. Κατά τις ίδιες πηγές, τρία από τα τέσσερα θύματα νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Παράλληλα, νωρίτερα ένας ακόμα άνδρας από την Ξάνθη έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί, ένας 55χρονος άνδρας από την Καστοριά κατέληξε από κοροναϊό. Είναι το έκτο θύμα της επιδημίας από την περιοχή της Καστοριάς. Ο άντρας νοσηλευόταν για ημέρες σε νοσοκομείο της Καστοριάς και η κατάστασή του εξ’ αρχής είχε κριθεί σοβαρή.

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τελικά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος επί μια εβδομάδα. Δυστυχώς κατέληξε σήμερα.

TVXS

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια