Τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στα Καλύβια, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους από διαρροή σε αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Οι τέσσερις άτυχοι άνθρωποι, εργάτες πακιστανικής υπηκοότητας, βρήκαν τον θάνατο λόγω ασφυξίας σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πλατεία Βασ. Παύλου στα Καλύβια. Εντοπίστηκαν νεκροί σε δώμα της κτηνοτροφικής μονάδας που διέμεναν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατός τους προήλθε από διαρροή στο αυτοσχέδιο μαγκάλι το οποίο χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν. Είχαν τοποθετήσει για θέρμανση στον χώρο, ένα μηχάνημα που ζεσταίνει τα κοτόπουλα. Το μηχάνημα αυτό λειτουργεί με υγραέριο και απορροφά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι τέσσερις άντρες να χάσουν τις αισθήσεις τους και να πεθάνουν.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου τους διενεργείται από την τοπική αστυνομική Αρχή.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X