Τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου κατήγγειλε στη Βουλή ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ πήρε τον λόγο στη Βουλή, για να καταγγείλει τους

“Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Αντί να στείλει καράβια για να απεγκλωβίσει τους πρόσφυγες, κάνει απόβαση που θυμίζει πολεμική επιχείρηση και ασκήσεις κατοχής. Ζητάμε να αποσυρθούν τώρα τα ΜΑΤ, να δοθεί εντολή να σταματήσουν τον πόλεμο ενάντια στους κατοίκους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η τοποθέτησή του από τον 902

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια