«Αν είναι να σταματήσουν αυτά τα επεισόδια και να σωθεί και ένας άνθρωπος, ας μεταφερθεί», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και μέλος της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να σεβαστούμε την ανθρώπινη ζωή» και ότι «το δομημένο κράτος, της Δημοκρατίας, πρέπει να σεβαστεί την ανθρώπινη ζωή».

Όπως υπογράμμισε, ο ίδιος μιλά όχι ως πολιτικός αλλά ως αστυνομικός. Και «οι αστυνομικοί είναι στο μάτι του κυκλώνα. Από χτες έχουμε εκτεταμένα επεισόδια. Κόντεψαν να κάψουν δύο παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ. Μπορούσε να έχουμε και παράπλευρες απώλειες, απώλειες και από αυτούς που επιτέθηκαν».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «όταν σε σημαδεύει μία βόμβα μολότοφ, πρέπει να είσαι πάρα πολύ εκπαιδευμένος -ευτυχώς οι συνάδελφοι ενήργησαν με το σωστό τρόπο- για να μην κάνεις κάποια ενέργεια και χαθούν άνθρωποι».

Πηγή: Pressproject

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια