Θετικός στον νέο κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μητροπολίτης Ιερισσού, Θεόκλητος, ο οποίος σε έντονο κήρυγμά του προς τους πιστούς τον Απρίλιο, ισχυριζόταν ότι στην Εκκλησία και με τη Θεία Κοινωνία ο κορωνοϊός δεν κολλάει.

Το ανησυχητικό είναι ότι ο Μητροπολίτης Θεόκλητος είχε συμμετάσχει στην δοξολογία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Δευτέρα, παρουσία, μάλιστα, της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Θεόκλητος παρουσίασε συμπτώματα και το σχετικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη βγήκε θετικό. Ο Μητροπολίτης παραμένει σε καραντίνα ενώ κλειστά για 14 μέρες θα παραμείνουν και τα γραφεία της μητρόπολης.

Με νεότερη ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Ιερισσού – κιαφού διαγνώσθηκε με κορωνοϊό ο Μητροπολίτης – καλεί πλέον όλους τους πιστούς να φοράνε μάσκες εντός κι εκτός ναών.

 

Διαβάστε επίσης:

Ψυχρολουσία για δεκάδες εργαζόμενους στο Intercontinental

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια