Και ποιος δεν ξέρει τα “περίφημα” sex shop του Άμστερνταμ; Είτε έχουν επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, είτε όχι, σίγουρα όλοι γνωρίζουν τα sex shop, στις βιτρίνες των οποίων “ποζάρουν” ζωντανά κοπέλες με εσώρουχα.

Κι αν η εικόνα αυτή προσελκύει περαστικούς, ένα χορευτικό θέαμα σίγουρα θα τους καθήλωνε. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Duval Guillaume Modem την ιδέα της προώθησης εκστρατείας κατά του trafficking, θέλοντας να αναδείξει το γεγονός ότι άντρες, γυναίκες και παιδιά γίνονται εμπόρευμα, εξαπατώνται και εξαναγκάζονται να γίνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης στη βιομηχανία του σεξ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια