Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί πήρε ο 55χρονος που την Τετάρτη το βράδυ πυροβόλησε τέσσερις πρόσφυγες σε αγροτική περιοχή του Αφάλωνα της Λέσβου και τραυμάτισε δύο από αυτούς, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 55χρονος δε βρήκε τους αιτούντες άσυλο μέσα στο χωράφι του αλλά ισχυρίστηκε ότι πριν από μέρες κάποιοι, του είχαν κλέψει ζώα και όταν τους είδε στην περιοχή υπέθεσε ότι βρίσκονται στην περιοχή για αυτό το λόγο.

Οι πρόσφυγες  κατέθεσαν ότι περπατούσαν στο δρόμο όταν πέρασε με το αυτοκίνητό του ο δράστης και δέχθηκαν τα πυρά.

Μάλιστα, έξω από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης για συμπαράσταση στον 55χρονο που κατηγορείται για τον πυροβολισμό τεσσάρων προσφύγων βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής κάτοικοι του Αφάλωνα, αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κωνσταντίνος Κουρουγένης, ο οποίος σύμφωνα με το stonisi.gr, δήλωσε ότι το δικαστήριο θα πρέπει αν λάβει υπόψιν του ότι ο κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια