Όπως μεταδίδει το Alfavita, το λάθος να απαντήσει στην ερώτηση «τι κοιτάς ρε» έκανε νεαρός στα Σεπόλια, δεχόμενος ανηλεή ξυλοδαρμό από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Μάλιστα, φίλος του που ήταν παρών παρενέβη, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτός χτυπήματα.

Αυθόρμητα αυτόπτες μάρτυρες αντέδρασαν στην αστυνομική αυθαιρεσία, για να δεχθούν τις απειλές πως αν δεν διαλυθούν θα προσαχθούν και αυτοί.

Όπως καταγγέλλει η συλλογικότητα «Μένουμε Ενεργοί», οι νεαροί κρατήθηκαν για δύο ώρες στο τμήμα, χωρίς να μεταφερθούν για τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες μετά τον ξυλοδαρμό.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια