Πληροφορίες του alfavita.gr αναφέρουν ότι με το ξεκίνημα της τηλεκπαίδευσης, το σύστημα έπεσε και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα….

Ούτε μια ώρα δεν άντεξε το σύστημα της τηλεκπαίδευσης, και σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε πολλές περιοχές περιμένουν την αποκατάστασή του, χωρίς κανείς να μπορεί αν τους πληροφορήσει τι θα γίνει!

Κατά τις πληροφορίες του alfavita.gr συνεχή είναι τα προβλήματα και το σύτημα είτε έχει “κρασάρει” εντελώς είτε εμφανίζει προβλήματα σε δεικαδες περιοχές, οπως Ιλιον, Βόρεια Αττική (Δροσιά, Αγιος Στέφανος) Λυκόβρυση, Παγκράτι, Ν.Σμύρνη, Νέο Κόσμο, Αργολίδα, Σέρρες, Ρέθυμνο,  περιοχές της Θεσσαλονίκης και άλλες πολλές περιοχές. Ιδού μια αποκλειστική φωτογραφία που έλαβε το alfavita.gr

124107311_776822259563023_3969475633517014528_n.jpg

Ενδεικτικό είναι το απελπισμένο μέιλ που λάβαμε από εκπαιδευτικό:

“Καλημέρα και καλή εβδομάδα Τελείωσε το webex Δεν μπορεί να λειτουργήσει Δεν μπορούμε να μπούμε Έγιναν δύο πρώτες ώρες και τώρα τίποτα”

124276395_3630154363732837_5863940334749658944_n.jpg

Είναι ενδεικτικό ότι νωρίτερα το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχώρησε σε  συστάσεις προς τους χρήστες του διαδικτύου  τονίζοντας την ανάγκη να υποστηριχτεί η διαθεσιμότητα και η αξιοπιστία των ψηφιακών υποδομών της χώρας εν μέσω γενικού lockdown.

Σημειώνεται ότι το σύστημα της τηλεκπαίδευσης παρέχεται από την εταιρεία Cisco και έχει κατακριθεί από την αντιπολίτευση

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια