6 χρόνια μετά το ξεκίνημά του, κι έπειτα από μια αδιάκοπη πορεία-συλλογής εμπειριών, το all girl band από την Αθήνα κάνει μια μετάβαση σε όλα τα επίπεδα.

Το group γυρίζει σελίδα.
Αφήνει πίσω την έως πρόσφατα ονομασία του (Devotion ή D3VoTioN!) και ως TILL DEVOTION FADES, πλέον, αναδεικνύει την ωρίμανσή του με την κυκλοφορία του debut E.P. του (ο τίτλος του θα ανακοινωθεί σύντομα) από το label του PMProom.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, στο KooKoo (ΙΑΚΧΟΥ 17, ΓΚΑΖΙ), οι TILL DEVOTION FADES θα παρουσιάσουν το υλικό του E.P. , κομμάτια από το προγραμματισμένο για τις αρχές του 2016 full length album τους και ορισμένα χαρακτηριστικά των επιρροών τους covers, και θα μοιραστούν τα όνειρά τους με παλαιούς και νέους φίλους.

Το πολυαναμενόμενο gig θα πλαισιώσουν ορισμένες εξαιρετικές στο είδος τους μπάντες: οι Dream Aurelia, οι BlackRazor, οι Sensorium Abyss και οι TripNote.

Μοναδικές στο είδος τους και την οπτική τους, οι TILL DEVOTION FADES αποτελούν το underground μυστικό που διαδίδεται με ταχύτητα φωτός μεταξύ όλων όσων αναζητούν το καινούριο στο rock σύμπαν.

Συγκρότημα με εκρηκτικότητα και πληθώρα συναισθημάτων στις live εμφανίσεις τους, συνδυάζουν alternative / nu-rock / core / progressive στοιχεία, και ξεχωρίζουν παρά το νεαρό της ηλικίας τους για τη συνθετική τους δεινότητα και την ενέργεια που εξαπολύουν από το stage.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ για όλα όσα θα ζήσετε το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, καθώς κάθε καινούριο element θα προστίθεται εδώ, στο event press text, όπως και στις επίσημες FB Σελίδες της μπάντας και του PMProom.

ΕΝΑΡΞΗ 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ

Με την  υποστήριξη του 3pointmagazine.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια