Στις 884 έφτασαν οι υπογραφές συμπαράστασης που συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες για τον Δημήτρη Ινδαρέ και την οικογένειά του.

Στη λίστα των ονομάτων περιλαμβάνονται και γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και επώνυμοι, όπως οι Λένα Πλάτωνος, Γιάννης Αγγελάκας, Σταμάτης Κραουνάκης, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Φοίβος Δεληβοριας, Θέμης Καραμουρατίδης, Στέφανος Κορκολής κ.ά., συγγραφείς όπως οι Μάρω Δούκα, Ρέα Γαλανάκη, Ιωάννα Καρυστιάνη, Σοφία Νικολαϊδου, Αχιλλέας Κυριακίδης, Σάκης Σερέφας, Κωνσταντίνος Τζαμιώτης κ.ά.τραγουδιστές όπως οι Τάνια Τσανακλίδου, Δώρος Δημοσθένους, Χριστόφορος Σταμπόγλης κ.ά. μουσικοί όπως ο Μίλτος Λογιάδης, ο Μανώλης Πάππος κ.ά, σκηνοθέτες και ηθοποιοί όπως ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Μάνια Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, ο Αργύρης Ξάφης, ο Ομηρος Πουλάκης, καθώς και δημοσιογράφοι.

 

Κείμενο στήριξης στον συλληφθέντα σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X