8.30  “Θεωρώ προσβολή και ύβρη να ασχολούμαστε όλη την ημέρα με αυτό το θέμα, όταν έχουμε ενάμισι εκατομμύριο ανέργους. Και δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι τους αστυνομικούς, στρατιωτικούς με τις καθαρίστριες. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι κρατικοί υπάλληλοι”. Είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Mega, η Σοφία Βούλτεψη, κυβερνητική εκπρόσωπος. 

9.15  “Αλεξίου και καθαρίστριες λαϊκίζουν”, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Έτσι είναι,  είναι ύβρη να αντιστέκεσαι στη φτωχοποίησή σου. Τι ωραία που τα λεν οι “μεγάλοι” -άνδρες και γυναίκες- αυτής της χώρας! 

 

 

Ακόμη μία μέρα σφοδρότατων βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας

Ένας Παλαιστίνιος πυροσβέστης αντιδρά καθώς προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Γάζας, το οποίο βομβαρδίστηκε τη χτεσινή νύχτα από τον ισραηλινό στρατό. Ήταν ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Λωρίδας της Γάζας. REUTERS / MOHAMMED SALEM

stathmos-paragogis-ilektrikis-energeias-tis-loridas-tis-gazas

Σήμερα Τρίτη, περισσότερα από 100 πτώματα μεταφέρθηκαν σε διάφορα νεκροτομεία της Γάζας, μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού σε διάφορα σημεία του παλαιστινιακού θύλακα. Οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των συγκρούσεων είναι 1.190, σύμφωνα με τοπικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.
Gaza-Palaistinioi-traumatias

jeremy bowen

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X