Ο Οπτικός Οίκος Παπαβασιλείου και το ΚΕΑΤ (Οίκος Τυφλών) έχουν την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσουν στο μεγαλύτερο fashion charity party του καλοκαιριού, την Δευτέρα 30 Μαίου 2016, στο MANSION ESTATE POOL CLUB – Άσπρο Πιάτο στην παραλία της Γλυφάδας. Ώρα έναρξης 9μμ. Είσοδος με ποτό 8 ευρώ. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΚΕΑΤ, του μοναδικού κρατικού φορέα υποστήριξης τυφλών στην Ελλάδα, ενώ την επίδειξη μόδας γυαλιών θα ακολουθήσει βραδιά Milonga σε ήχους tango.

Σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι μας με τους καλύτερους οιωνούς, προσφέροντας μέσα από την μοδάτη προστασία των ματιών μας, την ευκαιρία στην καλύτερη εκπαίδευση σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν το προνόμιο της όρασης.

πληροφορίες-συμμετοχές 6973202707 υπόψιν κου Παρι Παπαβασιλείου

υπόψιν κας Μπέττυς Λεωτσάκου 6973036667

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X