Το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Δυναστεία» μετέδωσε εχθές το Open TV. Πρόκειται για μια νέα έκδοχή της μυθικής σειράς των 80s, που «αναβιώνει» με ένα δυνατό καστ ηθοποιών, όπως η Elizabeth Gillies, η Nicollette Sheridan και ο Grant Show.

H νέα «Δυναστεία» περιλαμβάνει και έναν γκέι χαρακτήρα, ο οποίος μάλιστα στο πρώτο επεισόδιο καταλήγει στο ξενοδοχείο με έναν άλλο άνδρα. Οι δυο ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα και καταλήγουν να ξυπνούν μαζί το επόμενο πρωί.

Η σκηνή αυτή όμως φαίνεται να μην παίχτηκε κατά τη χθεσινή προβολή του επεισοδίου.

Πιθανότατα να θεωρήθηκε ακαταλάλληλη από τον σταθμό, μιας και προβάλλει την ερωτική επαφή – άκουσον άκουσον – δύο ανδρών.

Και κάπως έτσι βρισκόμαστε και πάλι στο 2003 με τα gay φιλιά να κόβονται από την τηλεόραση. (σ.σ. που είσαι Χριστόφορε;)

Δείτε τη σκηνή (από το 00.25 – 00.58):

Πηγή: avmag

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X