Ο αστυνομικός που σκότωσε τη σύζυγό του επειδή εκπυρσοκρότησε το όπλο του στο Ρέντη, το είχε μαζί του για την πορεία του Πολυτεχνείου όπως ο ίδιος είπε στους συναδέλφους του σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα του Σαββάτου

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αστυνομικός που σκότωσε την γυναίκα του είχε πει στους συναδέλφους του ότι είχε πάρει μαζί του από την υπηρεσία του το όπλο, για την περίπτωση που το χρειαζόταν, λόγω της επιφυλακής για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αυτή η λεπτομέρεια σχετικά με την τραγωδία το Ρέντη όπου αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος και σκότωσε τη σύζυγό του κυκλοφορεί από χτες σε όλα τα ειδησεογραφικά site πέρασε στα ψιλά!

Στο μεταξύ η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα τεταμένη τόσο λόγω της χτεσινής απαγόρευσης για τις δημόσιες συναθροίσεις άνω των 4 ατόμων έως τις 18 Νοεμβρίου, όσο και λόγω της άγριας καταστολής που εφαρμόζεται τις τελευταίες ειδικά ημέρες με αποκορύφωμα το πέρασμα χειροπέδων σε 15χρονη μαθήτρια στην Καρδίτσα.

*Με πληροφορίες από το alfavita

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Ματατζής που ονειρεύεται ερπύστριες

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια