Όπως φαίνεται από τις παρακάτω εικόνες που κατέγραψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η αστυνομία σήμερα όχι μόνο δεν επιτήρησε ώστε να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας, αλλά τα «έσπασε» κιόλας μαζί με τους ιερωμένους. Συγκεκριμένα, όπως διακρίνεται και στο βίντεο, παπάς δίχως να φορά μάσκα έχει βγει στο πεζοδρόμιο προκειμένου να αγιάσει αστυνομικούς οι οποίοι έφτασαν με περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τον ιερό ναό (!).  Σαν να μην έφτανε αυτό, γυναίκα αστυνομικός στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού, κατεβάζει την μάσκα που φορούσε προκειμένου να φιλήσει τον σταυρό που είχε στα χέρια του ο ιερέας.

Μόνο στην Ελλάδα αυτά.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 0:50”:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια