Το υπουργείο Πολιτισμού σήμερα όχι μόνο επιχείρησε να εξωραΐσει την κατάσταση με το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε η χθεσινή μεγάλη πυρκαγιά στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών – φωτιά για την οποία κάνουν λόγο και διεθνή μέσα ενημέρωσης- αλλά ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό του στο Twitter φωτογραφίες που δείχνουν τις Μυκήνες άθικτες οι οποίες βεβαίως είναι φωτογραφίες αρχείου καθώς οι πραγματικές εικόνες κυκλοφορούν σωρηδόν. Ο Γκεμπελισμός σε άλλο επίπεδο…

Η πραγματικότητα:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια