Παρά το χιονιά πολλοί διανομείς ήταν αναγκασμένοι να δουλέψουν σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες!

Τροχαίο ατύχημα με εργαζόμενο διανομέα, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε δρόμο της Αθήνας, που λόγω του χιονιά θυμίζει περισσότερο παγοδρόμιο, λόγω της ολισθηρότητας εξαιτίας της χιονόπτωσης. Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αντίξοες συνθήκες εργασίας, λόγω και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος που επικρατούν είναι εμφανείς, ενώ με δραματικό τρόπο αναδεικνύεται το αίτημα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, «Να απαγορευτεί η διανομή με μηχανάκι για όσο διαρκέσει ο χιονιάς».

*Αλιευμένο από το Κουτί της Πανδώρας

 

Η έκκληση εργατικού τους σωματείου για να μη παραγγέλνει ο κόσμος αυτές τις ημέρες:

 

Όποιος/α συνάδελφος/ισσα στην Αττική, είναι έξω, ας στείλει φωτογραφία.

Συνάδελφοι/ισσες, δηλώστε την επικινδυνότητα…

Δημοσιεύτηκε από Κούριερ Ντελίβερι Διανομείς με Δίκυκλο ή Van στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια