Ζωή σε έξι ασθενείς με σοβαρά νοσήματα δίνει ο 23χρονος Ιάσωνας που σκοτώθηκε στο τροχαίο έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή (12/3). Οι γονείς του δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους, ακόμη και το δέρμα του, που θα δοθεί σ’ εγκαυματίες.

Στη διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διενεργήθηκαν οι 2 μεταμοσχέυσεις νεφρών. Η πρώτη μεταμόσχευση έγινε σε μια γυναίκα 55 ετών από τη Δράμα και στη συνέχεια έγινε μεταμόσχευση σε μια άλλη γυναίκα από τη Χαλκιδική. Η διαδικασία και στις δύο περιπτώσεις ήταν πολύωρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Thestival.gr, βρίσκονταν σε λίστα αναμονής εδώ και 8 χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open την καρδιά του 23χρονου θα λάβει ένας 45χρονος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε με μηχανική υποστήριξη.

Χειρουργική ομάδα από το Λαϊκό Νοσοκομείο, παρέλαβε το ήπαρ, μετά από πολύωρο χειρουργείου, προκειμένου να γίνει ακόμη μία μεταμόσχευση.

Την ίδια ώρα, μετακινείται από την Τροχαία ο τροχονόμος από το επίμαχο βίντεο στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, και πηγαίνει σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, ενώ έχει διαταχθεί και ΕΔΕ για να ελεγχθεί η συμπεριφορά του.

*Από το news247

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια