Για μια ακόμη φορά, η χώρα βρίσκεται σε τροχιά εκλογών. Πολιτικές διαφημίσεις, debates, δεκάδες «αντικειμενικές» ειδήσεις και γκάλοπ συνθέτουν το εκλογικό σκηνικό, που έχει καταντήσει για τον περισσότερο κόσμο ολίγον βαρετό.

Αυτό σκέφτηκε και μια παρέα νέων και αποφάσισαν ότι ανάμεσα στα δεκάδες γκάλοπ χρειάζεται ένα τουλάχιστον με χιούμορ. Ένα διαφορετικό γκάλοπ μέσα από το οποίο ο κόσμος, αλλά και οι ίδιοι θα περνάνε καλά. Έτσι, δημιούργησαν μέσα σε λίγες μέρες και μόνοι τους το «True Galop», ένα παιχνίδι για το κινητό, «γιατί προτιμάμε να χαλαρώνουμε αντί να βιώνουμε κι άλλη πίεση βλέποντας ειδήσεις, και το gaming, για μας, είναι μια διέξοδος από τη βαριά καθημερινότητα». Κυρίως, όπως είπαν στο 3pointmagazine, «ζώντας στην Ελλάδα της μη παραγωγικότητας νιώσαμε την ανάγκη να γίνουμε παραγωγικοί», με τον δικό τους βέβαια χιουμοριστικό τρόπο.

Screenshot_06

Screenshot_05
Μαζί τους τις Βρέξαμε!

Όπως μας το περιγράφουν οι ίδιοι, το «True Galop» είναι ένα χιουμοριστικό και καθόλου χαλαρό application για android κινητά και tablets. Μία πρωτοποριακή και αληθινή δημοσκόπηση όπου ο παίκτης καθημερινά και εβδομαδιαία μπορεί να εκλέξει τον Πρωθυπουργό της χώρας ανάμεσα από 20 διαφορετικούς χαρακτήρες. Στο παιχνίδι μπορείς να τις «βρέξεις» στον Γιώργο Παπανδρέου, τον Πάγκαλο, τον Άδωνι και άλλους «αγαπημένους» πολιτικούς.

Και βέβαια, παραμένει μια αληθινή δημοσκόπηση καθώς οι χρήστες διαμορφώνουν τα αποτελέσματα και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τελικά έκπληξη στα αποτελέσματα όπως γίνονται στα άλλα γκάλοπ. Όπως μας λένε οι δημιουργοί «το δείγμα αυτής της δημοσκόπησης δεν αλλοιώνεται από κανέναν και αφορά όλη την Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά σας δίνουμε τα εργαλεία που πραγματικά θα ήθελε ο κάθε Έλληνας να χρησιμοποιήσει σε μια ψηφοφορία».

Εμείς το δοκιμάσαμε, παίξαμε γελάσαμε και βγάλαμε και τον δικό μας πρωθυπουργό. Αυτές είναι εκλογές! Τώρα, η σειρά σας.

Χαρακτηριστικά Παιχνιδιού.

  • -FREE TO PLAY-
  • 19 Πολιτικοί να διαλέξεις και ένας guest star αγαπημένος δημοσιογράφος.
  • Μετρητής ψήφων σε κιλά.
  • Ξεχωριστή διαμόρφωση με κάθε «ψήφο» σε κάθε μέρος του προσώπου.
  • 4 Διαφορετικά εργαλεία για να «ψηφίσεις» τον αγαπημένο σου ήρωα.
  • Ημερήσια και εβδομαδιαία ενημέρωση στη δημοσκόπηση που ΕΣΥ διαμορφώνεις για τους ήρωες της Ελλάδος

Screenshot_02
 Πώς παίζεται το παιχνίδι;

Uknown

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο Google PlayStore γράφοντας “True Galop είσαστε έτοιμοι να αρχίσετε. Διαλέγετε τον «αγαπημένο σας ήρωα, το όπλο σας βλέπετε την αντίστροφη μέτρηση και είστε στο ring! Εσείς κι αυτός επιτέλους μόνοι. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ απλά πατώντας στην οθόνη ρίξτε ΟΣΟ πιο πολλές μπουνιές, μαγκουριές η ροπαλιές μπορείτε ! Στο τέλος απολαύστε το αποτέλεσμα και οι ψήφοι σας θα καταμετρηθούν αυτόματα. Προσοχή όμως γιατί κάθε βράδυ 9 – 10 οι κάλπες κλειδώνουν κι έχουμε καταμέτρηση!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια