Το ΑΠΕ δημοσίευσε στο Twitter είδηση για την εκλογή του Γιάννη Μπούγα στη θέση του γραμματέα της ΚΟ με ένα ασυνήθιστο hashtag

ία απίθανη γκάφα συνέβη στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθώς δημοσιεύτηκε θέμα στο Twitter με ένα περίεργο – για δημόσιο μέσο – hashtag.

Συγκεκριμένα, το ΑΠΕ δημοσίευσε στο twitter είδηση για την εκλογή του Γιάννη Μπούγα, στη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βάζοντας δίπλα το hashtag #ΝΔ ξεφτίλες»!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το enimerosi24.gr, η ανάρτηση έμεινε στον αέρα λίγα λεπτά, ωστόσο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Μπούγα, ο οποίος φέρεται να εξέφρασε τη διαμαρτυρία του στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

*Αλιευμένο από το avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Το Liberal απολύει εργαζόμενο για λάθος ανάρτηση που έκανε κριτική στην κυβέρνηση

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια