Η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής χρεώνει στο Δημόσιο τις διακοπές της! Συγκεκριμένα, χρεώνει στο Δημόσιο έξοδα μετάβασης, διαμονής και οδοιπορικών για την ίδια και τέσσερα άτομα συνοδεία, για δήθεν επιθεώρηση των φυλακών της Κω από τις 6 ως τις 15 Αυγούστου! Δηλαδή, ή η κ. Νικολάου θα επιθεωρεί επί 9 μέρες τις φυλακές ή πολύ απλά χρεώνει στο Δημόσιο τις εννιαήμερες διακοπές της τον Δεκαπενταύγουστο!

Την αποκάλυψη της σκανδαλώδους κίνησης αποκάλυψε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης 29/7/20 ο Πάυλος Πολάκης μέσω social media.

«Χρειάζομαι τη συνοδεία ασφαλείας και στις διακοπές», απαντάει η Σ. Νικολάου

Προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής επιτέθηκε στον Π. Πολάκη και ισχυρίστηκε ότι τα έξοδα των ημερών που θα παραμείνει στο νησί πέραν των συναντήσεών της θα τα καλύψει με «προσωπικές της δαπάνες». Ωστόσο, ομολογεί ότι η συνοδεία ασφαλείας θα παραμέινει για όλο το διάστημα στην Κω «αναγκαστικά»:

 υπόλοιπα αντιστοιχούν έξοδα και αποζημίωσης του προσωπικού ασφαλείας. προφανές υπόλοιπες προσωπικές μου δαπάνες. θέσης, να ακόμα μετάβασή λόγους υπηρεσιακούς. Είναι έχω πραγματοποιήσει δεκάδες ταξίδια επιθεωρήσεις Καταστήματα σκέφτηκα επίσης προφανές γινόταν αξιώσω"

 κείμενο που λέει "υπόλοιπες καλυφθούν προσωπικές δαπάνες. επίσης προφανές ότι δεν μπορώ να παραιτηθώ συνοδείας ασφαλείας, μετάβασή γινόταν λόγους μη υπηρεσιακούς. ενώ πραγματοποιήσει δεκάδες ταξίδια επιθεωρήσεις σχεδόν σε Καταστήματα Κράτησης χώρας, σκέφτηκα την προβλεπόμενη ημερήσια αποζημίωση. που, απ' ό,τι φαίνεται, προφανές κοινό λασπολόγο ανεμιστήρα, παραδέχθηκε τα βιβλία δημαρχείο τις περίεργες απευθείας αναθέσεις ΚΕΕΛΠΝΟ, ότι, αρκετά χρόνια μάχιμη δικηγορία, δυνατότητα ημέρες διακοπών, δάνεια την Attica Bank. Προβλέπεται Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά πρόσφατη δικαστική απόφαση, έκρινε Πολάκη υπαίτιο προσβολής προσωπικότητας παλαιότερα ψεύδη πρέπει ασχοληθεί ξανά τη φορά, τα πολιτικά θα πρέπει έχουν Δικαστήρια, ποινικά. Ανδρέας Παππάς και 49 ακόμη 3 σχόλια"

«Από ποτέ Κυρία Νικολαου οι γενικοί γραμματείς παίρνουν στις «διακοπες» τους 4 άτομα για Ασφαλεια;;; Τόσους εχθρούς έχετε; Σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και προσπαθείτε ανεπιτυχώς να τα μπαλώσετε», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Π. Πολάκης:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια