Δείτε παρακάτω βίντεο με σύντομη δήλωση των Κοσμά Λαμπίδη και Σταύρο Ρουμελιώτη, 2 μελών του μουσικού σχήματος Usurum, οι οποίοι στηρίζουν δημόσια την Ειρήνη, τον Ζήση και τα υπόλοιπα άτομα που συνελήφθησαν αναίτια μετά το τέλος της πορείας στις 17 Νοέμβρη 2019 στην Αθήνα.

Οι Usurum είναι ένα νεανικό σχήμα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, το οποίο ιδρύθηκε το 2008 και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει έχοντας φτιάξει “χαρακτήρα” και το δικό του ύφος. Εκτός από το καλλιτεχνικό κομμάτι όμως, είναι ένα σχήμα που δε διστάζει να πάρει θέση στα κοινωνικά ζητήματα. Με τα δικά τους λόγια:

Είμαστε η γενιά του Γρηγορόπουλου.Οι γονείς μας ήταν διανοούμενοι επαναστάτες που έβλεπαν ολυμπιάδα.Ήταν φτωχομπινέδες…

Gepostet von Usurum am Dienstag, 17. September 2019

*Από το Ξεκίνημα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια