Με ναζιστικά σύμβολα βανδάλισαν άγνωστοι το γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε δημιουργήσει, με πρωτοβουλία του δήμου Φαλήρου, η ομάδα «Χρώματα και Όνειρα».

Στο γκράφιτι ο «Greek Freak» εμφανίζεται με την φανέλα των Μπακς. Δίπλα του είναι το σήμα της ομάδας του Μιλγουόκι, ενώ στο πλάι με γαλανόλευκα γράμματα το επώνυμό του και το παρατσούκλι του.

Οι δράστες του βανδαλισμού μουτζούρωσαν το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ζωγράφισαν μια σβάστικα κι ένα «SS» στο μπράτσο του αθλητή που πολλές φορές έχει με τις δράσεις του σταθεί απέναντι σε εκφράσεις του φασισμού και του ρατσισμού.

TVXS

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια