Το κρέας ψάρι επιχείρησε να βαφτίσει με απάντησή του στη Βουλή ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Ερωτηθείς από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθό για την εκδικητική απόλυση του συνδικαλιστή γιατρού Κώστα Καταραχιά, ισχυρίστηκε ότι “δεν υπάρχει απόλυση, αλλά λύση της σύμβασης”, κατηγορώντας στη συνέχεια τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μεγαλοποιεί τα πράγματα.

«Ο συνδικαλισμός είναι μια αυτονόητη λειτουργία σε κάθε δημοκρατικά οργανωμένη κοινωνία. Άλλο όμως συνδικαλισμός και άλλο διασπορά ψευδών δεδομένων και ψευδών γεγονότων» προσέθεσε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ζητώντας «να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να ασκήσει τη λειτουργία της».

Από την πλευρά του ο τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι πρόκειται για ρεβανσιστική και κατ’ εξαίρεση απόλυση συνδικαλιστή. Ενώ διερωτήθηκε “ποιος κυβερνά αυτό το υπουργείο”, δεδομένου ότι πρόκειται για μία τόσο εξόφθαλμα εκδικητική κίνηση, η οποία αμφισβητείται εάν αποτελεί πολιτική βούληση της ηγεσίας του Υπ. Υγείας ή αποτελεί πίεση από πάνω.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια