Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία από τον ποδηλατόδρομο της οδού Πανεπιστημίου, στη συμβολή με την οδό Ιπποκράτους, όπου το κίτρινο χρώμα με το οποίο έχει βαφτεί ο δρόμος, προκειμένου να καθοριστούν τα όρια του ποδηλατόδρομου, έχει ξεβάψει πιθανώς επειδή από εκεί περνά καθημερινά ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων.

Τις επόμενες ημέρες θα βαφτεί ξανά λογικά… αλλά η επιτυχία του έργου του δημάρχου Κ. Μπακογιάννη συνεχίζεται. Υποθέτω θα το βάφουν κάθε βδομάδα… πολύ οικονομικό.

Υ.Γ. Η εταιρεία χρωμάτων Kraft έχει σαν σύμβουλο επικοινωνίας την εταιρεία Aia Relate της Αλεξία Μπακογιάννη. Τυχαίο θα ναι.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια